Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
   Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου   



               
           Του Νικόλαου Α. Καλλέργη
               Πλοιάρχου Β? Ε.Ν.
      υποψηφίου δημοτικού συμβούλου
   με το συνδυασμό «Αλλαγή » του Νίκου Νίνου
 
   Το να επιλεγεί κανείς  να συμετέχει σε ένα ψηφοδέλτιο θεωρώ ότι είναι τιμή και παράλληλα μεγάλη ευθύνη . Αναλογιζόμενος κατόπιν ωρίμου σκέψης  για το αν θα μπορέσω να κρατήσω αυτό το βάρος της ευθύνης και το αν είμαι σε θέση να βοηθήσω στο δύσκολο και ανηφορικό έργο που αφορά τα δημοτικά δρώμενα,θεωρώ ότι έχω και τη δύναμη και την θέληση οπότε και αποδέκτηκα την πρόταση του κ.Νίνου για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μου.
Η απόφαση αποδοχής της πρότασης πάρθηκε όντας πεπεισμένος πως κι εγώ από τη δική μου σκοπιά, εμπειρία, επαγγελματική και Ακαδημαϊκή κατάρτιση θα μπορέσω να προσφέρω στην πόλη μας. Θεωρώ πως βρίσκομαι σε μια ηλικία κατάλληλη όπου η ωριμότητα, οι αντοχές, η όρεξη για δουλεία, το όραμα και η αγάπη για το Ρέθυμνο μπορούν να συνηγορήσουν και να εξάγουν το μέγιστο των δυνατοτήτων μου.
Η επίτευξη της καλυτέρευσης της ζωής όλων μας δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται συνεχή  προσπάθεια και συλλογικό αγώνα. Όμως είναι αδήριτη ανάγκη, ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τόσο σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη τον κάνει πιο ευτυχισμένο και ως γνωστόν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αποδίδουν καλύτερα σε όλους τους τομείς, πράγμα που ωφελεί όχι μόνο τους δημότες αλλά και το Δήμο.
 Μερικοί από τους τομείς που έχει ανάγκη το Ρέθυμνο όπως το περιβάλλον, ο τουρισμός και η Ναυτιλία που απαρτίζουν τη «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας και φυσικά και του τόπου μας, η ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών, η μεγιστοποίηση της αξιοποίησης των ήδη υπαρχόντων λιμανιών και πολλά ακόμα θέματα μπορούν να αντιμετωπιστούν κατάματα με ευσυνειδησία και σωστή μεθοδολογία .  
Λόγω του επαγγέλματος μου η ευθύνη και η επίτευξη υψηλών στόχων δεν είναι φοβία αλλά τρόπος ζωής. Με σωστή και φιλότιμη προσπάθεια έχουμε τη δυνατότητα να  οδηγηθούμε στη βιωσιμότητα και στην αειφόρο ανάπτυξη έχοντας σαν κυριότερους γνώμονες την ασφάλεια και εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας , την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των παιδιών μας.
 
 
 


« επιστροφή στη κατηγορία Θέσεις και απόψεις για το Ρέθυμνο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη