Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Αιμορραγεί η τοπική Αστυνομία.
 
 
        
  Του Γιώργου Γ. Κατικά
   Λογιστή ?Φοροτεχνικού
  Δημοτικού Σύμβουλου
 
   Ανασφάλεια και οργή νοιώθει η κοινωνία του Ρεθύμνου αφού το ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή την τοπική Αστυνομία ακολουθεί το άλλο. Μυστικές πληροφορίες σύμφωνα με τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες διέρρευσαν ενώ για μία ακόμα φορά η διαρροή θεωρείται πως έγινε από αξιωματικούς της υπηρεσίας.
 Την προηγούμενη φορά που έγινε κάτι ανάλογο είχαμε θύματα αστυνομικούς που πήγαν να εκτελέσουν το υπηρεσιακό τους καθήκον χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιοι υψηλόβαθμοι συνάδελφοι τους είχαν πουλήσει.
   Άραγε γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα κάτι στο τόπο μας μετά από όλα όσα τραγικά έχουν συμβεί; Τελικά ποιοι είναι αυτοί που ακόμα ανέχονται και εν τέλει καλύπτουν προστάτες, πληροφοριοδότες , εγκληματίες ; Ως πότε θα κρατούν το Ρεθυμνιώτικο λαό όμηρο της ανασφάλειας και της τρομοκρατίας αμαυρώνοντας συνάμα το όνομα της Ελληνικής Αστυνομίας; Ως πότε   οι έντιμοι αστυνομικοί θα κάνουν το υπηρεσιακό τους καθήκον έχοντας ουσιαστικά να αντιμετωπίσουν ασύμμετρους κινδύνους; Τι απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε από αυτούς τους ανθρώπους που αναγκάζονται  από τη μία να φυλάγονται από τους κακοποιούς και από την άλλη από τους ίδιους τους τους συναδέλφους; Όλα όσα συμβαίνουν είναι όχι μόνο τραγικά, όχι μόνο εξοργιστικά αλλά και εξόχως επικίνδυνα για τον τόπο μας.
Η ειρωνεία του θέματος είναι ότι ταυτόχρονα με όσα συμβαίνουν εδώ, η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει επιτυχίες στα ζητήματα τρομοκρατίας και αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος στην υπόλοιπη Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Η αξιοποίηση της τεχνολογίας άραγε δεν περνάει τα σύνορα των Αθηνών;
Ή μήπως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου μπορεί να γίνει μόνο στο λεκανοπέδιο;
Τελειώνοντας θεωρώ ότι το θέμα θίγει και προσωπικά τον υφυπουργό Προστασίας του πολίτη τον κ.Μανώλη Οθωνα ο οποίος και θα πρέπει άμεσα να κινήσει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να δώσει ένα οριστικό τέλος σε αυτή την ιστορία γιατί θύμα αυτή της κατάπτυστης ιστορίας είναι ολόκληρος ο νομός Ρεθύμνου.

09/12/2010


« επιστροφή στη κατηγορία Θέσεις και απόψεις για το Ρέθυμνο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη