Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Προφυλακιστέος ο Εφραίμ.Υπάρχει Θεός!

23/12/2011

Λίγες εβδομάδες μετά τους ασπασμούς με τον Πούτιν και τη θεαματική περιοδεία του, μετά της Αγίας Ζώνης, στη Ρωσία, ο ηγούμενος Εφραίμ ίσως περάσει Χριστούγεννα στη φυλακή, συνλειτουργώντας στην εορταστική λειτουργία. Με βούλεμα του Συμβουλίου Εφετών, που συνεδρίασε για να αποφασίσει μετά τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου κρίθηκε προφυλακιστέος για τη γνωστή υπόθεση του Βατοπεδίου. 

Ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ματζούνης ήταν αυτός, μετά την απολογία του ηγούμενου, που έκρινε ότι στον κατηγορούμενο πρέπει να επιβληθούν, αντί της προφυλάκισης, περιοριστικοί όροι (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα) καθώς και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ. 

Το Συμβούλιο, ενώπιον του οποίου εμφανίστηκε χθες ο ηγούμενος, τάχθηκε τελικά υπέρ της γνώμης της ανακρίτριας, Ειρήνης Καλού, και έτσι ο ηγούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή. Δικαστικοί κύκλοι σημειώνουν ότι θεωρείται εξαιρετικά δυσχερής η προσβολή της απόφασης καθώς πρόκειται για βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Παράλληλα οι ίδιοι κύκλοι εξέφραζαν απορία γιατί δεν έχει ακολουθήσει την ίδια πορεία και ο μοναχός Αρσένιος, που βαρύνεται με αντίστοιχες κατηγορίες. 
protagon.gr

 



« επιστροφή στη κατηγορία Ελλάδα -Κόσμος
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη