Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Τούρκοι ψάρευαν μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα

Αλιευτικά εργαλεία από τρεις τουρκικές μηχανότρατες που ψάρευαν παράνομα εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, κατασχέθηκαν από το κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Τα τουρκικά αλιευτικά που ψάρευαν σε απόσταση περίπου πέντε ναυτικών μιλίων από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, εντοπίσθηκαν από φουσκωτή λέμβο του λιμενικού που περιπολούσε στην περιοχή. Στη θέα του σκάφους του Λιμενικού, οι Τούρκοι αλιείς για να αποφύγουν την σύλληψη, εγκατέλειψαν τα εργαλεία τους και έφυγαν με κατεύθυνση την Αίνο.

Οι λιμενικοί ειδοποίησαν την μηχανότρατα «Καπετάν Φώτης» που μαζί με ένα άλλο μικρότερο σκάφος βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή, που περισυνέλεξαν τα εργαλεία των Τούρκων και τα μετάφεραν στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Όπως ανέφερε ο καπετάνιος της μηχανότρατας, Φώτης Καραβέτης, τα αλιευτικά εργαλεία που εγκατέλειψαν οι Τούρκοι ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αλεξανδρούπολη, γεγονός που φανερώνει ότι ψαράδες της γειτονικής χώρας έχουν πλέον αποθρασυνθεί.



« επιστροφή στη κατηγορία Ελλάδα -Κόσμος
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη