Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Φυσικά το άσπρο θα είναι πάντα το κυριαρχό χρώμα.

Η μόδα για το καλοκαίρι 2008 εξακολουθεί να επιμένει στο λουστρίνι σε ανοιχτά χρώματα όπως κόκκινο,πράσσινο, πορτοκαλί, φούξια, θαλασσί, τουρκουάζ,κίτρινο.

Το λουστρίνι φλωρεντίκ (brush off), λουστρίνι με σκιές (πατίνα) και τα μεταλλικά(πλατίνα, ασημί, χρυσό, ατσαλί, σιέλ, ρόζ) και ο καθρέπτης σε ασημί. Επίσης στις μικροπούλιες τα micropois σε διάφορες εκδόσεις και μεταλλικά micropois.

Φορέματα κοντά/μακριά,φαρδιά/στενά, πάντα πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα μας.Προσοχή όμως....η Charlize Theron έχει ωραία πόδια,εσείς?

Φούστες με όγκο σας προσθέτουν ισχυρές δόσεις θηλυκότητας.

Για τη Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2008 η τάση στα μαλλιά είναι τα χτενίσματα μεσαίου μήκους. Το καρέ συνεχίζει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ιδίως αυτό με κοντό μήκος στον αυχένα και μακρύτερο μπροστά στυλ Victoria/POSH και Rihanna. Γενικότερα κυριαρχούν οι κοντές γραμμές στα γυναικεία κουρέματα, που προσφέρουν όγκο στα μαλλιά.

Φέτος η φράντζα, περισσότερο ή λιγότερο μυστηριώδης, αναμφισβήτητα έχει τη χρονιά της. Οι φετινές τάσεις άλουν τετράγωνη φράντζα με ντεγκραντέ και πιο ατίθασο look. Οι ασύμμετρες γραμμές παραμένουν στη μόδα για τι πιο τολμηρές.Το μάκρος της ποικίλο, μέχρι τα φρύδια, μέχρι το βλέμμα των ματιών ή και ακόμη μακρύτερο έτσι ώστε να καλύπτει τα μάγουλα, δίνοντας ένα πιο γοητευτικό τόνο στις βραδινές εξόδους σας. Γενικότερα οι φράντζες ταιριάζουν σε όλα τα στυλ.

Τι μόδα και αυτή....Δεν πηγαίνει σε όλες αυτή η κουπ.Οι περισσότερες όμως την υιοθετούν,χωρίς βέβαια να τους πηγαίνει καθόλου..!Έλεος....

Ένα άλλο στυλ που επίσης κερδίζει έδαφος και πολλές σταρ έχουν υιοθετήσει τώρα τελευταία είναι το μεσαίο μήκος με ελαφρύς κυματισμούς.
 

Για τις πιο μοντέρνες το έντονο και ασύμμετρο φιλάρισμα είναι επίσης μια φετινή τάση στα χτενίσματα.

Οσον αφορά το χρώμα οι λεπτές και πολλές ανταύγειες σε όλο το κεφάλι είναι out. Φέτος όλα τα χρώματα είναι καθαρά, έντονα και οι ανταύγειες γίνονται φαρδιές και έντονες κατά προτίμηση σε 1-4 μεγάλες τούφες.

Τα μακριά μαλλιά είναι πάντοτε υπέροχα,εντυπωσιακά και πάντα μέσα στην μόδα.
Για πιο glamorous εμφανίσεις, για εσάς που διαθέτετε μακριά μαλλιά, φέτος κυριαρχούν τα ίσια μακριά μαλλιά, που παραμένουν trend. Ποια είναι τα χρώματα του καλοκαιριου; Οι πλατινέ και χρυσοκόκκινες ανταύγειες, ενώ για πιο προχωρημένο look συστήνονται ανταύγειες στις αποχρώσεις του μοβ και του βαθύ κόκκινου.  Εναλλακτικά σκούρο καστανό χρώμα με μια απόχρωση του χάλκινου. Για τις ξανθιές,  καστανό  σαντρέ ακαζού χρώμα και φράντζα που θα φωτίζει όλο το χτένισμα με ένα ζεστό χρυσαφί χρώμα στο μάκρος ή τις μύτες ή ακόμη και στους τόνους του ξανθού  χάλκινου.
 

Και να μην ξεχνάμε πάντα ότι πρέπει να προσαρμόζουμε τις τάσεις στο δικό μας σώμα,πρόσωπο και στυλ.



« επιστροφή στη κατηγορία Μόδα
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη