Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
ΑΡΧΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΤΑΒΕΡΝΕΣ
ΤΟΠΙΑ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΧΩΡΙΑ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟ
ΘΕΣΕΙΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


Πλακιάς Ρεθύμνου Κρήτης


Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη, καθώς η περιοχή αναπτύσσεται ραγδαία. Τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και οι εμπορικές επιχειρήσεις κάθε είδους, μετέτρεψαν τον Πλακιά σε κοσμοπολίτικο θέρετρο. Βρίσκεται σε απόσταση 35 χλμ. νότια από το Ρέθυμνο.
Οι πανέμορφες παραλίες της περιοχής, που βρέχονται από το Λιβυκό πέλαγος θα σας χαρίσουν αξέχαστες ώρες γαλήνης ή και διασκέδασης. Συγκεκριμένα στην οργανωμένη παραλία του Πλακιά μπορείτε εκτός από μπάνιο σας να εξασκηθείτε και σε όλα θαλάσσια σπορ.
Στην κοντινή αμμουδιά Σούδα Πλακιά, που βρίσκεται στα δυτικά του οικισμού του Πλακιά, μπορείτε να κολυμπήσετε και να χαρείτε τις ανέσεις της οργανωμένης πλαζ. Η παραλία Δαμνόνι, είναι επίσης άρτια οργανωμένη. Χαρακτηριστικό της είναι η ψιλή άμμος και τα πεντακάθαρα νερά.
Τέλος η παραλία Αμμούδι, που βρίσκεται κοντά στη παραλία Δαμνόνι, είναι ιδανική για όσους αποφεύγουν τις κοσμικές πλαζ. Δεν είναι και σχεδόν ερημική προσφέρετε για στιγμές απομόνωσης και απόλυτης ηρεμίας.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη