Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Πρόκειται για ένα πολύ γραφικό λιμανάκι που το συναντάμε σε απόσταση 67 περίπου χλμ. από τα Χανιά. Διαθέτει μια υπέροχη εκτεταμένη παραλία. Η αναμφισβήτητη ομορφιά του τοπίου προσελκύει πολλούς τουρίστες. Χαρακτηριστικό της παραλίας της είναι τα καθαρά αλλά και βαθιά νερά της, όπως και το ψιλό βότσαλο που συναντάτε σε ορισμένα σημεία της. Επίσης, σε ένα απομακρυσμένο σημείο της της παραλίας της συγκεντρώνονται οι γυμνιστές. Από τη Σούγια μπορείτε να επισκεφθείτε με καΐκι την αρχαία Λισσό και να θαυμάσετε τα ερείπια της αρχαίας πόλης.


« επιστροφή στη κατηγορία Χανιά
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη