Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Ντυθείτε με πολύτιμα μέταλλα!


Η νέα σεζόν ευνοεί τις μεταλλικές λάμψεις σε ποικίλες αποχρώσεις, άλλοτε διακριτικές και άλλοτε ηχηρές. Θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που ρίχνει περισσότερο φως στα δυνατά σας σημεία. Αρκεί να εστιάσετε στη φόρμα του ρούχου και στην κατανομή των αστραφτερών λεπτομερειών πάνω στο ρούχου. Ακολουθήστε τα ψυχρά (σιελ, ασημί, ροζ) όπου θέλετε να μειώσετε τις διαστάσεις και τα θερμά (χρυσό, μπρούτζινο, μπεζ), όπου επιθυμείτε να προσθέσετε volume. Εξοικειωθείτε με την ιδέα των dazzling & kinky δημιουργιών που θα σας κάνουν να δείχνετε ακόμα πιο αισθησιακή ή απλά εντυπωσιακή.
Roberto Cavalli. Μεταλλιζέ ύφασμα, λιτή, χαλαρή γραμμή και συνετά μήκη για τις δημιουργίες που πιο εκρηκτικού σχεδιαστή της Ιταλίας. Φορέστε ανεπιφύλακτα ένα φόρεμα με αντίστοιχη απήχηση.
Valentino. Maxi τουαλέτα με κλειστό λαιμό και παγιέτες από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Μπορεί να κρύβει την επιδερμίδα, αποκαλύπτει όμως πλήρως τη σιλουέτα καθώς είναι σε φυσική απόχρωση βάσης.
Vera Wang. Χρυσοπράσινο εμπριμέ φόρεμα σε συνδυασμό με ασημένιο κολιέ. Εδώ δύο διάσημα, εκ διαμέτρου αντίθετα μέταλλα συνυπάρχουν ειρηνικά πάνω στο ίδιο κορμί. Βοηθάει ιδιαίτερα το μαύρο φόντο.
Yves Saint Laurent. Φόρεμα με ωραία υφασμάτινη πλέξη στο μπούστο. Η χρυσή-περλέ ανταύγεια του ρούχου συνθέτει μία εικόνα κομψότητας, απλότητας και πολυτέλειας.
Versace. Ένα γεωμετρικό κόσμημα που σκλαβώνει, δένει με τη γεωμετρία του τα χέρια σας αλλά λύνει την έμπνευσή σας για ακόμα πιο επιβλητικές εμφανίσεις και συνδυασμούς.
Zac Posen. Λεπτή δημιουργία με όγκους που καλύπτουν ατέλειες και με μαύρα τελειώματα που κάνουν το απόλυτο contrast με την ουδέτερη λάμψη του φορέματος. Η ιδέα των αντιθέσεων και των λαμπερών επιφανειών είναι πρωταγωνιστική στις συλλογές για το Φθινόπωρο 2008. Παίξτε μαζί της για να τραβήξετε τα βλέμματα.

Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα

« επιστροφή στη κατηγορία Μόδα
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη