Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Πώς να δέσεις τον γάιδαρό σου

 



Έχεις μια σχέση κάποιων μηνών και όλα βαίνουν καλώς. Όμως ακόμα δεν έχει μπει το λιθαράκι που θα πάει το δεσμό ένα βήμα παραπέρα, πιο κοντά... στη εκκλησία, ας πούμε. Αν πέσαμε στην περίπτωση, οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να δέσεις τον ´´γάιδαρό´´ σου πιο γρήγορα απ´ όσο φαντάζεσαι.

1. Αγάπα τον εαυτό σου: αν δεν είσαι ευτυχισμένη με σένα την ίδια μην περιμένεις να γίνουν οι άλλοι μαζί σου. Πέρνα από ένα γρήγορο σκανάρισμα τον εαυτό σου και δες ποια πράγματα επάνω σου, δεν σε ικανοποιούν. Μια θετική αντιμετώπιση του εαυτού σου, κάνει και τους άλλους να σε βλέπουν θετικότερα.

2. Τι ρόλο παίζεις: πολύ σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης είναι το να γνωρίζουν και τα δύο μέλη της το πόσο σημαντικό και αναντικατάστατο ρόλο παίζει ο καθένας σε αυτήν. Δείξε στον αγαπημένο σου πόσο σημαντικός και ιδιαίτερος είναι ο ρόλος που παίζει στη σχέση σας.

3. Χάρισε του συναισθηματική σταθερότητα: η ζωή μαζί σου δεν πρέπει να του θυμίζει το τρενάκι του λούνα παρκ. Οι άντρες προτιμούν γυναίκες που τους αρέσει η σταθερότητα. Βέβαια, με τους σύγχρονους ρυθμοί ζωής, η ηρεμία έχει γίνει σπάνιο αγαθό. Ηρέμησε και προσπάθησε να αποφεύγεις τα δράματα τουλάχιστον στη σχέση σου.

4. Δώσε του χρόνο: οι άντρες κινούνται με ρυθμούς σαλιγκαριού όσον αφορά την οποιαδήποτε μορφής δέσμευση. Πριν αποφασίσει να γίνει το αγόρι σου, θα βγει πολλά ραντεβού μαζί σου. Και θα παραμένει το αγόρι σου, μέχρι να πάρει την απόφαση να γίνει σύζυγος σου. Πριν έρθει με το δαχτυλίδι, θα πρέπει να σιγουρευτεί πως ταιριάζετε απόλυτα και σε όλα τα επίπεδα. Μην μιλήσεις για γάμο από το πρώτο ραντεβού. Άστον να φέρει εκείνος πρώτος την κουβέντα στο επίμαχο θέμα.

5. Συνέχισε να διασκεδάζεις: φρόντισε ώστε ο δεσμός σου να μην γίνει μονόχνωτος. Απόλαυσε την κάθε στιγμή και απόφυγε την ρουτίνα. Διατήρησε το χιούμορ σου και μην τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς.

6. Ναι στην αυτοπεποίθηση: όλοι οι άντρες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις γυναίκες που πατούν γερά στα πόδια τους. Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε να έχει στο πλάι του μια γυναίκα που εκτιμά τον εαυτό της πάνω απ´ όλους και όλα;

7. Στήριξε τον: μην ξεχνάς να του θυμίζεις καθημερινά, το πόσο υπερήφανη είσαι για εκείνον. Υποστήριξε τον στα καλά και στα κακά. Όταν έχει τις κακές του, απόφυγε το περιττό κατσάδιασμα και την γκρίνια. 

8. Λάμψε: μην παραμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση. Τα συναισθήματα σου πρέπει να αντανακλώνται στο πρόσωπο ή το σώμα σου. Σκέψου πως κάθε μέρα είναι σαν το πρώτο σας ραντεβού. Πρόσεξε και την τελευταία λεπτομέρεια της εμφάνισής σου και κάντον υπερήφανο που σε έχει δίπλα του.

9. Πρέσβειρα καλής θέλησης: μην αδιαφορείς για το συγγενικό ή οικογενειακό του περιβάλλον. Μάλιστα, το ενδιαφέρον που δείχνεις για τους φίλους ή συγγενείς του πρέπει να είναι γνήσιο και όχι τυπικό.

10. Μην προτρέχεις: επειδή ένα βράδυ τρελού μεθυσιού σε αποκάλεσε ´´γυναικούλα μου´´, δεν σημαίνει πως πρέπει να κλείσεις αμέσως στέφανα και εκκλησία. Αν πραγματικά αξίζει να τον παντρευτείς, δεν πειράζει να περιμένεις λίγο παραπάνω (μέχρι να το πάρει απόφαση ξεμέθυστος τουλάχιστον). Απ´ την άλλη, αν βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες του τύπου ´´ να κλείσω πρώτα τα σαράντα και βλέπουμε´´, θα πρέπει να επανεξετάσεις το δεσμό σας και τα θέλω σου.

11. Δεν θέλει κόπο: θέλει τρόπο. Υπάρχουν πολλού άντρες που μπαίνουν σε σχέσεις επειδή φοβούνται τη μοναξιά, Αυτό δεν σημαίνει πως έχει σκοπό να σε παντρευτεί. Αν δεις πως ο καιρός (ένας χρόνος και...) περνάει και δεν έχεις ακούσει καν τη λέξη "αργότερα" πόσο μάλλον τη έννοια "μέλλον μαζί", μπορείς να ρωτήσεις: ´´ Πώς που θα ήθελες να είναι η γυναίκα της ζωής σου;´´ Αν αναφέρει χαρακτηριστικά που διαθέτεις και εσύ, αυτό αποτελεί ένα πολύ θετικό σημάδι. Αν πάλι επικεντρωθεί σε χαρακτηριστικά μόνο σε σεξουαλικού περιεχομένου, ετοιμάσου να τον εγκαταλείψεις.

12. Μην παραδεχθείς πως σιχαίνεσαι τη μαμά του: αν θέλεις να βρεθείς κάποτε νυφούλα στο πλευρό του, ξέχνα το πόσο πολύ μισείς τη μαμά του. Αντιθέτως, πρέπει να διατηρήσεις μια φιλική σχέση με την μέλλουσα πεθερά. Θυμήσου πως η γνώμη της θα επηρεάζει τον σύντροφό σου, μια ζωή.

13. Ξέχνα την απιστία: μπορεί να ήσουν 20 και πολύ μεθυσμένη. Όμως ποτέ και για κανένα λόγο, δεν πρέπει να εκμυστηρευτείς στον καλό σου το πόσο άπιστη υπήρξες στην προηγούμενη σχέση σου. Το γεγονός αυτό θα γεμίσει με αμφιβολίες το μυαλό του, αφού θα φοβηθεί μήπως κάνεις τα ίδια και σε εκείνον.

14. Βάλε στόχους: ο γάμος δεν πρέπει να είναι ο μόνος στόχος στη ζωή σου. Η επαγγελματική καταξίωση και οι σπουδές είναι μόνο κάποιοι από τους στόχους στους οποίους θα πρέπει να επενδύσεις. Κανένας άντρας δεν θέλει στο πλευρό του μια γυναίκα αμόρφωτη που θα πρέπει να την συντηρεί για μια ζωή. Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να του θυμίζεις καθημερινά πόσο περισσότερα χρήματα βγάζεις ή πόσο καλύτερες σπουδές έκανες. Μειώνοντάς τον, δεν τον ´´δένεις´´.

15. Ξέχνα τους καυγάδες: κάθε σχέση έχει και τις κακές της στιγμές. Όμως μην τσακώνεστε καθημερινά. Αν βλέπει πως δεν ταιριάζετε πουθενά, πώς θα σκεφτεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί σου;

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα: αν αισθάνεσαι πως έφτασε η ώρα για να κάνεις την ´´σοβαρή´´ συζήτηση για την πορεία του δεσμού σας, ξανασκέψου πώς θα τον προσεγγίσεις. Μην τον πλησιάσεις με σοβαρό τόνο φωνής γιατί μάλλον θα φοβηθεί ή θα αισθανθεί την πίεση της δέσμευσης. Αντίθετα, δείξε μια θετική και εύθυμη διάθεση. Πες για παράδειγμα: ´´Δεν ξέρεις πόσο όμορφα περνάω μαζί σου. Μ´ αρέσει να είμαστε μαζί και θέλω να ξέρω αν νιώθεις το ίδιο´´. Μπορείς ακόμα να υποστηρίξεις: ´´Ξέρω πως είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις. Επειδή όμως, κάποια στιγμή στο μέλλον, θέλω να κάνω οικογένεια, θα ήθελα να ξέρω αν είμαι με κάποιον που έχεις τις ίδιες βλέψεις´´



« επιστροφή στη κατηγορία Γυναίκα. Τα πάντα για το γυναικείο φύλλο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη