Οικονομικά νέα

Εκτύπωση


Ο Cyril, make-up artist γνωστής εταιρείας καλλυντικών μας αποκαλύπτει μικρά απλά μυστικά και μας δίνει ένα πραγματικό μάθημα πως να δημιουργήσουμε μόνες μας ένα επαγγελματικό μακιγιάζ μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.
Σε ότι αφορά στη σκιά ματιών, φέτος, η τάση της μόδας επιτάσσει ένα retro chic στυλ και λίγο από pop. Αυτό που έχει σημασία είναι να δημιουργήσουμε αντιθέσεις. Για παράδειγμα, ο Cyril προτείνει την κλασσική μαύρη μάρκαρα με μία φαντεζί πινελιά από μπλε ελεκτρίκ σκιά ματιών.
Για όσες έχουν πράσινα μάτια, ο Cyril προτείνει να παίξουν με χρωματική διαβάθμιση του καφέ ή του δαμασκηνί, του πράσινου, ακόμα και του βιολετί.
Αντίθετα, όσες έχετε μπλε μάτια και μία πιο pop διάθεση προτιμήστε τους τόνους του πορτοκαλί. Το καφέ, το μπρονζέ, το χάλκινο, το δαμασκινί, το γκρι και το ναυτικό μπλε μπορούν και αυτά να ταιριάξουν απόλυτα με τα μπλε μάτια.
Για τα καστανά μάτια, ο ειδικός προτείνει ένα βαθύ μαύρο eyeliner, ώστε να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο το χρώμα της ίριδας των ματιών.
Σε ότι αφορά στο make-up, ο Cyril μας αποκαλύπτει 5 πολύτιμα μυστικά.
Μυστικό Νο1: Μην «κρύβετε» το πρόσωπό σας με κονσίλερ και make-up. Η όψη μάσκας χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι και δίνει ακριβώς το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μυστικό Νο2: Κάντε ένα απαλό μασάζ στην περιοχή κάτω από τα μάτια και προς την εσωτερική τους γωνία για να ξεπρήξετε τυχόν σακούλες που έχουν δημιουργηθεί από την κούραση ή τον ύπνο.
Μυστικό Νο3: Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο με συνθετικές τρίχες για να απλώσετε το make-up στο πρόσωπό σας. Το αποτέλεσμα που δημιουργεί είναι πολύ πιο φυσικό συγκριτικά με το σφουγγαράκι ή τα δάχτυλα.
Μυστικό Νο4: Το κονσίλερ εφαρμόζεται από την άνω γωνία του κύκλου του ματιού, μέχρι την κάτω και εξωτερική γωνία του ματιού. Ποτέ δεν τοποθετούμε το κονσίλερ κάτω από την περιοχή του ματιού, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες.
Μυστικό Νο5: Σε ότι αφορά στο υπόλοιπο πρόσωπο, μπορείτε να εφαρμόσετε make-up ή πούδρα στο μέτωπο και το πηγούνι  με το πινέλο και τα δάχτυλα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ζώνη Τα του προσώπου. Τέλος, πουδράρετε όλο το πρόσωπο με μία ουδέτερη και ελαφριά πούδρα. Εάν δεν έχετε make-up, μπορείτε εναλλακτικά να εφαρμόσετε υγρό κονσίλερ.
Ο Cyril,όμως, αποκαλύπτει τα μυστικά του και για το πώς θα αποκτήσετε καλοβαμμένα  μάτια.
Μυστικό Νο1: Η σκιά επιλέγεται πάντα βάση του χρώματος των ματιών, των μαλλιών και των ρούχων που έχουμε επιλέξει να φορέσουμε.
Μυστικό Νο2: Πρώτα βάζουμε μολύβι σε όλο το κάτω βλέφαρο του ματιού και στην εξωτερική γωνία του άνω κινητού βλεφάρου. Η γραμμή του μολυβιού θα πρέπει να είναι λεπτή.
Μυστικό Νο3: Χρησιμοποιήστε τη σκιά για να διορθώσετε τυχόν ατέλειες στη γραμμή του μολυβιού. Απλώστε σκιά και στο κάτω βλέφαρο του ματιού και απλώστε την καλά με ένα λεπτό πινέλο ή το σφουγγαράκι της σκιάς. Ολοκληρώστε με λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες.
Μυστικό Νο4: Εάν ετοιμάζεστε να βγείτε για βραδινή διασκέδαση, απλώστε λίγη ιριδίζουσα σκιά στην εσωτερική γωνία του κινητού βλεφάρου για να δώσετε μία πιο λαμπερή πινελιά στο βλέμμα σας. Μην προσθέσετε όμως, υπερβολικό ρουζ στα μάγουλά σας γιατί ήδη το μακιγιάζ σας θα είναι πολύ έντονο.
Μυστικό Νο5: Τη νύχτα, τα μάτια σας φαίνονται πιο καθαρά και η ίριδα είναι πιο έντονη, επομένως μην διστάσετε να τολμήσετε τις αντιθέσεις.
 


« επιστροφή στη κατηγορία Μόδα
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη